Karasu Ortaokulu
KARASU KÖYÜ KARASU KÜME EVLERİ KARASU ORTAOKULU NO 34/1 MERKEZ / AĞRI

VİZYON

Okulumuzu sınavla öğrenci alan ortaöğretim kurumlarına her yıl mezun olan bütün öğrencilerini yerleştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, araç-gereç ve donanım bakımından çağdaş standartları yakalamış, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilere eş değer normlarda eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücünesahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir.

08:30-15.30

Okulumuz il merkezine 12 km. uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Karasu Köyünde yaklaşık 110 hane bulunmaktadır.İçme suyu yeraltı kuyu suyu şebekesi ile tüm köye dağıtılmaktadır.Köyde kanalizasyon şebekesi yoktur.Köydeki yaşayanların büyük bölümü çiftilik ve hayvancılık ile geçimlerini sağlamaktadır.

Okulumuz il genelinde yapılan tüm branş müsabakalarında yer almaktadır.

Şimdiye kadar iki defa Tübitak-4006 Bilim şenliği düzenlenmiştir.